неделя, 2 март 2008 г.

Съвети за 8 Март

Вярно е, че Свети Валентин и 8 март са някак стресиращо близко един до друг. И тъкмо когато си мислите, че сте се преборили с мисията „Избиране на подарък“ и всичко е минало като по вода, със страшна сила идва осми март. Избирането на подаръци за осми март е дори още по-объркващо, защото, освен на приятелката си, трябва да вземете подарък и на майка ви, на баба и на леля. Без да изпадате в паника, седнeте и внимателно прочетете нашите предложения за подаръци, разделени прилежно в две категории: за приятелки и за роднини.



За приятелки

Условието е да не повторите подаръка си от Св. Валентин, моля! Иначе предложенията са сходни:

Букет цветя

За да е по-интересно, поръчайте да й го доставят в офиса, оставете го на възглавницата й или пред вратата. Забравете за карамфилите! За съжаление, след 45 години подаряване на карамфили под строй за всеки празник, тези иначе красиви цветя са проява на изключително лош вкус.(недейте да се изхвърляте обаче, по-скоро пробвайте нещо оригинално, като комбинация от 5 лалета, между тях 5 момини сълзи и по средата забит антуриум или азалия, а може и двете, стига да не получите удар от сметката)

Парфюм

Огледайте тайно тоалетна й масичка и ако видите някой флакон, в който е останало почти незабележимо количество парфюм, то спокойно й вземете същия. Ще изпадне в луда радост.
Ще ви струва между 20 и 120 лева, в зависимост от вкусовете и предпочитанията на приятелката ви.

Бельо

Тук си знаете урока. Тя ще хареса (и облече още същата вечер) всичко, което е подарък от вас. Ще ви струва от 10 до 110 лева- модели, цветове и цени има за всеки.

За майки (и всички роднини от женски род)

Нещо за къщата

Тук можете да се съюзите със сестра ви, ако имате такава. Ако не, викнете на ваша страна бабата, тя ще се изкаже вещо по въпроса, а и двете ще се радват после на подаръка.
Този подарък е подходящ само за майки - домакини, за които готвенето е удоволствие. Ако вашата не е от тях, забравете за това. Ще ви струва от 1 до ** лева.

Рамка за снимка

Чудесно би било, ако сложите ваша обща снимка. Това определено ще я трогне. Ще ви струва от 5 до 100 лева.

Час за масаж

Майките са забравили за себе си някъде 3 месеца, след като са разбрали, че ще си имат дете. Като пресметнете на колко години сте сега, това е страшно много време.Именно за това тя заслужава малко време само за себе си. Подарете й го, като й подарите час за масаж или козметик .Ще ви струва между 15 и 45 лева, в зави-симост от процедурите и салона.Както виждате, предложенията за подаръци могат да се разместят, стига да не подарите на майка си секси бельо и тиган на гаджето.
tialoto.bg

Няма коментари: